top of page
pikes-legal-aktuality.jpg

Články

monsterDOWN.png
Vyhledat
  • Obrázek autoraNikola Szabó

Z obyčejné advokátky k Pikes Legal

S úderem první dubnové půlnoci se zrodila nová značka Pikes Legal. Značka, která rozumí byznysu i právu, vznikla z dosavadní advokátní kanceláře Ladislava Drhy.


Rosteme z malé advokátní kanceláře do společnosti, která se specializuje na svět byznysu. Značka Ladislav Drha, advokátní kancelář nám už jednoduše přestala stačit.


Díky bohatým mezinárodním zkušenostem, zejména z Francie a Lucemburska, se nám otevřely dveře na další zahraniční trhy. Zároveň se chceme rozvíjet i napříč obory. Kombinujeme právní know-how s citem a vášní pro byznys tak, abychom dokázali vyřešit i ty nejsložitější výzvy našich klientů.


„První informací, kterou od svých klientů potřebujeme vědět, jsou jejich dlouhodobé cíle. Chápeme totiž, že byznys je celek a vyžaduje komplexní přístup. A tak je potřeba se na něj dívat ze všech různých úhlů a nesoustředit se pouze na jednotlivé právní úkony. Takto můžeme našemu klientovi nejlépe poradit a pomoci mu těchto cílů dosáhnout,“ říká partner Pikes Legal, Ladislav Drha.


Nesoustředíme se tedy na jednotlivé právní kroky, ale přemýšlíme v souvislostech a vytváříme obchodní strategie, jak firmám pomoci posouvat jejich podnikání dál.

bottom of page