top of page
pikes-legal-aktuality.jpg

Články

monsterDOWN.png
Vyhledat
  • Obrázek autoraRadek Mikulka

Nová posila naší kanceláře!

Přivítali jsme novou posilu naší kanceláře. Tou je advokát Pepa Olenič s bohatou praxí zejména v oblasti realizace investičních projektů.



První zkušenosti v advokátních kancelářích začal Josef sbírat již během studií, poté se přesunul do skupiny Solek, vlastněné mateřskou společností Solek Holding SE, kde působil jako interní právník. Na starost měl především právní řešení investičních projektů se zahraničním přesahem.


Následně se opět vrátil do advokacie, kde jeho pracovní náplní byla jak sporná, tak nesporná agenda a zastupování při soudním jednání v trestních obhajobách i civilních sporech.


Z povahy Josefových klientů se brzy vykrystalizovala specializace na oblast investičních projektů a oblast regulace podnikání na kapitálovém trhu. Svým klientům poskytuje komplexní právní služby při financování právních akvizic formou emise dluhopisů a pyšní se i bohatými zkušenostmi ze sektoru solární energetiky, a to včetně EPC kontraktů.


“Vážím si této nové příležitosti v kanceláři věnující se oborům, jež jsou mi blízké a těším se na nové výzvy, které mi spolupráce s Advokátní kanceláří Ladislava Drhy přinese,” říká ke svému příchodu Josef, mezi jehož koníčky patří plavání, turistika a četba především sci-fi a fantasy literatury.

“Výběr nového advokáta byl pro nás tentokrát mimořádně složitý. O to více si ceníme Josefova příchodu a jsem přesvědčen, že právě jeho expertíza v oblasti finančního práva i jeho zkušenosti s mezinárodními projekty, budou pro naše klienty velmi přínosné,“ dodává k nové akvizici partner a vedoucí advokát naší kanceláře, Ladislav Drha.
bottom of page